Kastanjesoep met room
Uitmuntend smakende kastanjesoep die er ook nog feestelijk uitziet. En niet moeilijk om te maken.
Uitmuntend smakende kastanjesoep die er ook nog feestelijk uitziet. En niet moeilijk om te maken.
Een kastanjemeeltaart maak je met kastanjemeel, dat vroeger vaker werd gebruikt. In Italië is het nog behoorlijk gangbaar. Deze taart is uit de noordelijke regionen. Boeiende smaken!
Deze koolsalade met noten is lekker fris en eenvoudig te maken. Je kunt walnoten gebruiken en ook pistaches. Met wat fris zuur en pit heb je een smakelijk maal.
Betrekkelijk eenvoudige, basic taart met bieten en die met allerlei kruiden en noten mooi op smaak gebracht kan worden. Wij gebruikten salie.
Kleine zoete hap. Een deeg van kokos met saffraan en suiker. Daarop noten. Lekker en ontzettend machtig, dus maak er niet te veel van.
Een puddinkje (bavarois) van amandel met schijfjes koude meloen. Een makkelijk te maken en lekker fris dessert.
Verrukkelijke, niet machtige en betrekkelijk eenvoudig te maken taart van tamme kastanjes. Met een bolletje mango-ijs is het helemaal niet te versmaden.
Snel en eenvoudig: zuurkool met wat dadels en walnoten. En evt. wat kipfilet of seitan. Ongebruikelijk maar smakelijk. Dankzij het boek Smaakvrienden.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Ontzettend eenvoudige en overheerlijke seizoenssalade van dun gesneden radicchio met reepjes provolone en hazelnoten. Aanrader!
Verrekte lekker soepje van tamme kastanjes met wat fond, wijn en port. Te serveren als een cappucino.
Een rijkgevulde quiche met spruitjes, tamme kastanjes en afgekruid met fijngesneden verse salie. Heel erg lekker dus.