Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

zaterdag 25 maart 13:30 - 17:30

Maak je siertuin eetbaar - 6 850Hé, wacht even met nieuwe planten kopen!

Wegens groot succes in 2016 opnieuw in 2017!


Madelon Oostwoud, auteur van Een Kleine Eetbare Tuin, nam in 2016 ook deel. Ze schreef:

De tuin van MergenMetz is Eetbare Siertuin 2.0;  wat een fantastische plantenkennis heeft Anthonetta!

Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag.
Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.


Kosten: € 50 p.p. (max 8 deelnemers)
Tijd: van 13:30 – 17:30 uur
Boeken en meer informatie: klik hier

Meer info

MergenMetz
Anthonetta van Bergenhenegouwen
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie