Evenementen - 2 dec 17

Tentoonstelling Nederlandse hoenderrassen

Tentoonstelling Nederlandse hoenderrassen

vrijdag 01 december - zondag 03 december

De eerste Europashow voor alle Nederlandse Hoender- & Dwerghoenderrassen wordt op 1-3 december 2017 gehouden op de Oneto in Enschede.

Landelijke dag SOVON

Landelijke dag SOVON

zaterdag 02 december

Dé dag voor vogelaars. Interessante lezingen, een uitgebreide informatiemarkt en voor de jongeren een apart jeugdprogramma. Sovon organiseert de dag samen met Vogelbescherming Nederland en een aantal andere partijen.

7 gedachten over “Evenementen - 2 dec 17”

  1. Beste mensen van MergenMetz,
    Ik zou graag de tuin in Doorwerth bezoeken, aangezien ik in Arnhem woon. Alleen zie ik geen open dagen in de agenda staan. Zijn jullie gesloten, of zijn er komend jaar wel mogelijkheden om de tuin te zien?
    Groeten Henry

    Beantwoorden
    • Sorry voor de late reactie. Om een of andere redenen stonden berichten uit januari ergens ‘uit het zicht’. We zijn de eerste zaterdag van de maand open, plus Plantjesdag, plus Sint Jan. Maar de coronacrisis heeft eventjes e.e.a. op ‘halt’ gezet.

      Beantwoorden
  2. Goedendag,

    Ik geef me graag op voor de “Van stam tot zwam” workshop, leuk! Ik ben ook benieuwd wat de begin- en eindtijd is.

    Met vriendelijke groet
    Manon Botha

    Beantwoorden
    • Dag Irma. Simpel antwoord: nee. We zijn erg druk met allerlei werkzaamheden. April 2022 gaat de poort weer open voor bezoek. Wel kunnen bij ons bestellingen worden afgehaald, als dat de reden van je vraag is. Met vriendelijke groet! Norbert Mergen

      Beantwoorden

Plaats een reactie