Aardbeien met ricotta

600 gr aardbeien; sinaasappelsap van ca. 2 sinaasappels; 400 gr ricotta; zoetmiddel (appeldiksap o.i.d.); muntblaadjes voor de garnering

Was de aardbeien en ontkroon ze. Snijd ze in vieren. Mix het sinaasappelsap met de ricotta en het zoetmiddel tot een romig mengsel. Verdeel de aardbeien over de schaaltjes – afwisselend aardbeien en ricotta. Versier met de muntblaadjes.

14 juni 2006

14 juni 2012 
Zes jaar later! Wie had dat gedacht. En nu met foto's erbij. Maar wel de muntblaadjes vergeten, zie ik nu. Grrrrmbl (*$%^*@

OPMERKINGEN
Gewoon een lekker dessert.
[2012] Als zoetmiddel heb ik oersuiker gebruikt.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *